Stad Izegem lanceert Izegem Kadobon

Op 1 december 2020, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen

Dinsdag 1 december lanceert de stad de Izegem Kadobon. Met de nieuwe geschenkbon wil het stadsbestuur de Izegemnaars blijven aanmoedigen om lokaal te kopen. De Izegem kadobon is een permanent systeem, gebaseerd op de Izegembon die tijdens de eerste coronagolf werd ingevoerd.

 

Vanaf 1 december kan iedereen, ook niet-Izegemnaars de Izegem Kadobon aankopen. “Met de bon willen we de Izegemnaars blijven aanmoedigen om lokaal te kopen”, vertelt schepen van economie Lisbet Bogaert. “De Izegem Kadobon is bovendien het ideale eindejaarsgeschenk. Je kiest zelf een bedrag en de ontvanger beslist waar hij of zij de bon wil spenderen.”

 

De Izegem Kadobon is een permanent systeem, gebaseerd op de Izegembon die tijdens de eerste coronagolf werd ingevoerd. Al is er deze keer geen extra opleg van de stad en is het aantal deelnemende zaken uitgebreid. Op vandaag zijn al 160 Izegemse handelszaken geregistreerd als deelnemer.Je kan de bon aankopen via de webshop van de stad of aan het onthaal van het stadhuis, waar je de bon in een mooie geschenkomslag ontvangt. Er zijn bonnen ter waarde van 10, 25 en 50 euro. Een bon is telkens één jaar geldig. Je kan de bonnen spenderen in heel wat Izegemse handels- en horecazaken én ook op de Izegemse zaterdagmarkt. Je kan deelnemende handelszaken herkennen aan een affiche en een sticker.

 

“Wie in december een Izegem Kadobon aankoopt, maakt bovendien kans op extra bonnen ter waarde van 100 euro. We maken begin januari vijf winnaars bekend”, besluit schepen Lisbet Bogaert.

 

Handelszaken die zich willen registreren als deelnemer kunnen dat nog steeds doen via  https://formulieren.izegem.be/deelname-izegem-kadobon/ of kunnen contact opnemen met de dienst economie, via economie [at] izegem.be.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is