Veelbelovende start voor de Izegem Kadobon

Op 14 januari 2021, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen

In december lanceerde Stad Izegem de Izegem Kadobon. Met de Izegem Kadobon wil de stad de inwoners blijven aanmoedigen om zo veel mogelijk lokaal te kopen. Sinds de start van de verkoop werd al voor 50.000 euro aan bonnen gekocht.

 

“Met de Izegem Kadobon willen we de Izegemnaars blijven aanmoedigen om lokaal te kopen”, vertelt schepen van economie Lisbet Bogaert. “Tijdens de eindejaarsperiode werd de Izegem Kadobon gepromoot als het ideale eindejaarsgeschenk. Daar speelden ook veel Izegemse bedrijven op in”, zegt de schepen. Sinds de start van de verkoop werden al meer dan 3.000 bonnen aangekocht, zowel door particulieren als door bedrijven. Concreet werden 2.525 bonnen gekocht door bedrijven en 500 bonnen door particulieren. Dat komt neer op een totaalbedrag van ongeveer 50.000 euro.

“Op vandaag zijn al 195 Izegemse handels- en horecazaken geregistreerd als deelnemer. Het aanbod is erg gevarieerd: van bakkers en slagers tot doe-het-zelfzaken en zelfs een aantal marktkramers”, vertelt schepen Bogaert. “Handelaars die zich willen registreren, kunnen contact opnemen met de dienst economie, via economie [at] izegem.be.” De Izegem Kadobon kan nog steeds aangekocht worden. Je kan een Izegem Kadobon aankopen via de webshop van de stad of aan het onthaal van het stadhuis. Er zijn bonnen ter waarde van 10, 25 en 50 euro. Een Izegem Kadobon is telkens een jaar geldig.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is