Cultuurhuis De Leest neemt deel aan grootschalig gebruikersonderzoek

Op 31 mei 2018, over deze onderwerpen: Cultuur
Cultuurhuis De Leest neemt deel aan grootschalig gebruikersonderzoek

In samenwerking met de Universiteit Antwerpen en met de ondersteuning van de Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra (VVC) neemt cultuurhuis De Leest deel aan een groot gebruikersonderzoek. “Bedoeling is om na negen jaar cultuurhuis de mening van de gebruiker maar ook van de niet-gebruiker en de afhakers te kennen”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe.

“Met de resultaten uit het onderzoek wil het cultuurhuis een beeld vormen van de interesses van de gebruikers en hun mening over het cultuurhuis en de activiteiten die er georganiseerd worden en daarmee aan de slag gaan voor bijsturingen in het aanbod en de aanpak. Zo wordt er gepolst naar de tevredenheid over de infrastructuur en de tarieven”, verduidelijkt schepen Himpe.

“Maar er wordt ook een onderzoek gedaan bij niet-gebruikers en afhakers”, vult cultuurconsulent Geerwin Vandekerckhove aan. “We bereiken met het aanbod en de infrastructuur van De Leest heel wat mensen, maar het is uiteraard de bedoeling om het doelpubliek uit te breiden en de reden te kennen waarom mensen niet of niet meer naar het cultuurhuis komen voor activiteiten. Er kan aan het gebruikersonderzoek deelgenomen worden tot eind juli en de resultaten van het gebruikersonderzoek zullen in december ter beschikking zijn.”

Wie deelneemt aan het online onderzoek maakt kans op een weekendtrip voor twee personen.

 

Meer info op www.deleest.be.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is