Kunstacademie Art’Iz start met opleiding singer-songwriter en modeltekenen

Op 29 mei 2020, over deze onderwerpen: Cultuur, Onderwijs

Vanaf woensdag 3 juni start de Kunstacademie Art’Iz regio Izegem met de inschrijvingen voor het volgende schooljaar. “De academie zet verder in op de kansen voor verbreding en verdieping die het nieuwe decreet voor het Kunstonderwijs biedt”, zegt schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe.

 

“De voorbije jaren groeide Kunstacademie Art’Iz sterk, in de eerste plaats door het enthousiasme en de professionaliteit van het gedreven team, maar ook door de sterke vernieuwingen. We zetten daar verder op in met een nieuw vak singer-songwriter waarbij de leerlingen zelf goede songs leren schrijven en ook het nieuw vak arrangeren om bestaande muziek te bewerken”, verduidelijkt schepen Himpe. Er wordt ook gestart met  een nieuw vak muziekstudio waarbij leerlingen uit verschillende graden samen op een vernieuwende, creatieve manier met muziek omgaan. Bij het domein Beeld komt er vanaf september ook modeltekenen als vak.

 

Nieuwe website

“Niet alleen wordt een aantal vakken in een nieuwe jas gestoken, de Kunstacademie lanceert vanaf 3 juni ook een nieuwe website. Via deze website kan dan online ingeschreven worden, maar de Kunstacademie zet vanaf 3 juni ook de deuren open voor inschrijvingen”, besluit schepen Himpe.

 

Alle info op www.artiz-izegem.be.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is