Bert Maertens loopt Warmathon voor Music For Life

Op 13 december 2017
Bert Maertens loopt Warmathon voor Music For Life

WEST-VLAANDEREN – Vlaams volksvertegenwoordiger en Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA) is het boegbeeld van de provinciale N-VA-campagne ten voordele van Music For Life. Hij laat zich onder meer sponsoren voor de Warmathon in Brugge, waaraan hij zelf ook met veel ambitie deelneemt.

N-VA steunt ook dit jaar Music For Life van Studio Brussel. De partij koos twee goede doelen: vzw Hartekamp en vzw Zonnebloemblaadjes. “Deze twee vzw’s organiseren zomerkampen, uitstapjes en weekends voor kinderen met een beperking of ziekte”, zo legt Bert Maertens uit.

Dit jaar is Izegems burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger Bert Maertens peter van de acties in West-Vlaanderen. “Mijn opdracht is simpel: zo veel mogelijk centen binnenhalen voor de gekozen goede doelen. Zo verkopen verschillende N-VA-afdelingen chocoladesticks waarmee je heerlijke chocolademelk kunt maken. Ik neem op donderdag 21 december ook deel aan de Warmathon in Brugge. Samen met enkele N-VA-collega’s willen we in totaal 100 toertjes van 2,7 km lopen. Zelf mik ik op 5 rondjes, in totaal 13,5 kilometer: een afstand die ik nog nooit gelopen heb. Het wordt dus een hele uitdaging om mijn persoonlijk doel te bereiken”, besluit Bert Maertens.

Iedere bijdrage is welkom op rekening BE06 7310 3786 3822, met mededeling Bert Maertens Warmathon.

Het filmpje over de deelname van Bert aan de Warmathon kunt u terugvinden op https://www.facebook.com/MaertensBert/videos/537798129908194/. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is