Provincie vindt geen uitbater voor "De Keunepupe"

Op 26 december 2013, over deze onderwerpen: Provincie

De provincie West-Vlaanderen vindt geen uitbater voor de cafetaria “De Keunepupe” in het provinciaal domein ’t Veld in Ardooie. Op een schriftelijke vraag van provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) aan gedeputeerde voor Infrastructuur Bart Naeyaert (CD&V) bleek dat er interesse was voor de uitbating ervan en in oktober werd een uitbater aangesteld. Maar de betrokkene heeft nu beslist om de cafetaria toch niet uit te baten. Er zal nu een nieuwe oproep gelanceerd worden.
Provincieraadslid Himpe betreurt dat er nog altijd geen oplossing is. “De handelsactiviteit in de cafetaria werd stopgezet eind oktober 2012 doordat er opfrissingswerken en instandhoudingswerken moesten uitgevoerd worden. In totaal zal de provincie bijna 92.000 euro geïnvesteerd hebben. Onder andere de verlichting, de houten gevelbekleding, het dak en de gasbranders werden aangepakt”.
“De cafetaria zorgt uiteraard voor een meerwaarde voor het provinciaal domein. Daarom hoopt de N-VA dat er tegen het volgende zomerseizoen een oplossing is voor “De Keunepupe”. Het provinciedomein is ook een ideale stopplaats voor fietsers en dat biedt mogelijkheden om van het provinciaal domein een nog groter succes te maken”, besluit Himpe.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is